If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи на 156 комби само името му е комби....дее*а и калинката....
В багажника на всеки средно голям седан или хеч можеш да наредиш 4 16-ки една до друга....в "комбито"....можеш да наредиш хуй....
И то ако не е в ерекция!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Искам да ви кажа,че вчера ме спряха полицайте ,че говоря по телефона.Изиграх един лек скеч с тъжен сюжет,както и да е не ми уважиха сценария.Тръгнаха да ми пишат акта ,но накрая се смиилха над мен и ме пуснаха.
Благодаря ви господа Полицай.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Днес на мой приятел (също алфист, но не влиза често във форума) както си работи в офиса, излиза в обедна почивка и гледа личната си 155ца със счупен заден, десен прозорец... Причината е била да откраднат дисплей, който той имаше монтиран на таблото. Идва ми да "хвана сопата"
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment